Souhlas se zpracováním osobních údajů

Udělujete tímto souhlas společnosti Paní k ruce s.r.o., aby v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (dále jen „GDPR“), zpracovávala Vaše osobní údaje v níže uvedeném rozsahu za účelem zasílání obchodních sdělení spojených s činností správce.

  • - jméno a příjmení

  • - adresu

  • - e-mail

  • - telefonní číslo

  • Souhlas se zpracováním osobních údajů lze kdykoliv odvolat, a to prostřednictvím emailové schránky agentura@panikruce.cz nebo formou dopisu na korespondenční adresu Ivana Bondareva Dubnová, Dvoudílná 112/26, Praha 9, 190 00

  • Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • a) Poskytovatel softwaru

    • b) Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá

    • c) Samotní poskytovatelé služeb

    • d) Externí partneři nebo samotní zaměstnanci Paní k ruce s.r.o.

Zpracovatelé jsou správcem pečlivě vybíráni. Z důvodu vysoké ochrany osobních údajů jsou se zpracovateli uzavírány smlouvy s náležitostmi dle čl. 28 GDPR.

  • V souvislosti se zpracováním Vašich osobních údajů máte následující práva:

    • - právo na přístup,

    • - právo na opravu,

    • - právo na výmaz,

    • - právo na přenositelnost,

    • - právo vznést námitku

    • - právo nebýt předmětem automatizovaného rozhodování.

Odvolání souhlasu je právem subjektu údajů a nejde k jeho tíži.
Využití výše uvedených práv je možné na základě splnění zákonného předpokladu pro jejich uplatnění.

Klient má rovněž možnost se, buď přímo nebo v případě nespokojenosti, obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů, který vykonává dozor nad ochranou osobních údajů.

Paní k ruce

|

  • Facebook

© 2020 Punik s.r.o.